Haemme ravintola-alan työntekijöitä ravintola Piazzaan määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2021–2022 Tahkovuorelle. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan. Tarjolla on eri pituisia työsuhteita ja sinulla on mahdollisuus työskennellä osa- tai kokoaikaisesti. Tarjoamme majoitusmahdollisuuden.

Piazza on Tahkon keskustassa toimiva 1200 paikkainen viihdekeskus, jossa voidaan järjestää tasokkaita yksityistilaisuuksia.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.piazzatahko.fi

Etsimme muun muassa tarjoilijoita, baarityöntekijöitä, blokkareita ja lipunmyyjiä. Etsimämme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä, vastuuntuntoisia ja iloisia tiimipelaajia. Edellytämme työssä hygieniapassia ja katsomme eduksi anniskelupassin. Tärkeintä työssä on reipas asenne sekä motivaatio oppia uutta, joten ethän epäröi jättää hakemustasi!

Tarjoamme sinulle työn vauhdikkaan sesongin iloisessa porukassa hyvien henkilöstöetujen kera!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Kerrothan hakemuksellasi mihin tehtävään olet hakemassa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi.

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
11.01.2022

Haku päättyy:
10.02.2022