Maailman parhaat elämykset syntyvät yhdessä – tervetuloa mukaan!

Haemme syksyn tapahtumien keskipisteeseen Tampereen uudelle Nokia Arenalla tekijöitä erilaisiin ravintoloiden ja tapahtumien työtehtäviin. Areenalta löytyy yhteensä 22 ravintolaa, joista suurin osa on katsomokerroksissa sijaitsevia myyntipisteitä.

Ravintolatarjontaan voit tutustua osoitteessa: www.nokiaarena.fi/ruoka-ja-juoma

Haemme Nokia Arenalle ammattitaitoisia kokkeja sekä kokeneita tarjoilijoita eri pituisiin työsuhteisiin. Etsimme kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen 90 h/ 3vko sekä kokkeja ja tarjoilijoita tapahtumiin. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Hakemamme henkilöt ovat reippaalla ja positiivisella asenteella varustettuja tiimipelaajia. Aikaisempi työkokemus ja koulutustausta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille on intoa ja halua oppia työtä tekemällä. Ravintola-alan tehtäviin eduksi katsomme hygieniapassin.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella ja hae mukaan tapahtumien eturiviin. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Jos kaipaat tehtävästä lisätietoja, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
02.09.2022

Haku päättyy:
06.10.2022