Ravintola Brasa

Ravintolapäällikkö

Uusimaa, Helsinki

Julkaistu 03.07.2024

Sulkeutuu 28.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Mira Hallikainen

Myyntipäällikkö (Helsinki)

050 4350 210 mira.hallikainen@ohp.fi

Ravintolapäällikkö

Haemme asiakasyrityksellemme Olo Collectionille ravintolapäällikköä Ravintola Brasaan Helsinkiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Ravintolapäällikkönä olet avainasemassa liikeidean operatiivisessa toteutuksessa vastaten asiakas- ja työntekijäkokemuksesta sekä toiminnan tuloksellisuudesta. Organisoit eri tehtäviä ja työn arkea, määrittelet tavoitteita ja seuraat niitä sekä näytät yksikölle suuntaa omalla esimerkilläsi johtaen.

Parhaat valmiudet tehtävään antavat aikaisempi työkokemus ravintola-alan esihenkilötehtävistä, erinomaiset sosiaaliset – ja organisointitaidot, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä ravintolan tunnuslukujen hallinta. Hakemamme henkilö omaa innovatiivisen otteen ja osaa hyödyntää jo kertynyttä tuoteosaamista ja ammattitaitoa.

Työssäsi sinua tukevat Olo Collectionin ammattitaitoinen tiimi ja selkeästi rakennetut toimintamallit. Käytössäsi on erilaisia järjestelmiä esimerkiksi työntekijäkokemuksen mittaamiseen, saat palautetta ja insipiraatiota työhösi esimerkiksi koulutuksien ja esihenkilöpäivien kautta ja sinulla on mahdollisuus edetä urallasi.

Olo Collection on Michelin tähtiravintola Olon ympärille kasvanut persoonallisten ravintoloiden ja rajoja rikkovien ruokailuelämysten ryhmä. Olo Collectionin ravintola Brasassa on grilli aina kuumana, mutta todellinen lämpö syntyy ihmisistä – omasta jengistämme ja asiakkaistamme. Brasan avotuli roihuaa Helsingin sydämessä Senaatintorin historiallisessa miljöössä, ja makuelämykset rakentuvat suoraan laitumilta, syvästä merestä ja mehevästä maasta.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Mira Hallikainen, p. 050 4350 210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi