Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme Suomen Viihderavintolat Oy:lle ravintolapäällikköä Bierhaus Köln -ravintolaan Helsinkiin. Työ alkaa sopimuksen sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Palkka on sovittavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Bierhaus Köln on saksalaistyylinen oluttupa Malmin keskustassa. Oluttuvan kattava valikoima sisältää oluita useissa hanoissa, erikoisoluita pulloissa sekä siideretä eri puolilta maailmaa. Juomien seuraksi tarjolla on myös saksalaisia vaikutteita omaavaa pubiruokaa bratwursti-hot dogeista nachoihin.

Vastaat ravintolapäällikkönä ravintolan päivittäisestä toiminnasta. Johdat tiimiäsi tuloksellisesti arjessa yhtenä tiimin jäsenenä. Hallitset ravintolan yleisimmät tunnusluvut sekä muut ravintolapäällikön työt, kuten esihenkilötyön ja inventaariot. Lisäksi toivomme sinulta näkemystä markkinointiin sekä kehittävää otetta niin ravintolan ja tiimin toimintaa kuin omaa ammattitaitoa kohtaan. Ravintolassa on laaja valikoima erilaisia juomia, kuten erikoisoluita, joten toivomme, että sinulle on kertynyt tuotetuntemusta aiemman työkokemuksen tai koulutusten kautta.

Tarjoamme joustavat työajat, mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä laadukkaan konseptin, josta voit olla ylpeä! Etuihimme kuuluvat myös muun muassa Edenred Virike -etuus ja henkilöstöalennukset yrityksen toimipaikoissa.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Torvinen, 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
05.05.2023

Haku päättyy:
01.06.2023