Haemme asiakasyrityksellemme Classic American Dinerille Jumboon Vantaalle ravintolapäällikköä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa osaamisen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu ravintolakokonaisuuden hallinta usealla toiminnan alueella. Vastaat tulosvastuullisena ravintolapäällikkönä ravintolan päivittäisestä toiminnasta yhdessä keittiöpäällikön kanssa. Johdat tiimiäsi arjessa esimerkilläsi yhtenä tiimin jäsenenä. Hallitset rahaliikenteen perusteet ja ymmärrät ravintolan yleisimmät tunnusluvut. Talousasioiden lisäksi hallitset asiakaspalvelun, siihen vaadittavan viestinnän sekä omaat valmiuksia kehittää asiakaspalvelua.

Hyvät valmiudet tehtäviin antaa alalle soveltuva koulutus sekä aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, etenkin esihenkilötyöstä. Vahva ja iloinen tiimi auttaa sinua mielellään asioissa, jotka eivät ole vielä niin tuttuja. Arvostamme joustavaa ja sitoutunutta ihmistä, joka haluaa pitää hyvän huolen niin asiakkaista kuin omasta tiimistä.

Jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella ja tule mukaan osaavaan ja yhteen hiileen puhaltavaan tiimiin! Classic American Diner on osa valtakunnallista ravintolayhtiötä Noho Partnersia, jonka henkilöstöedut saat käyttöösi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Hallikainen, p. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi     

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Vantaa

Haku alkaa:
21.11.2022

Haku päättyy:
04.12.2022