Varmista vauhdikas kesä 2023 Suomen Rivieralla – Hangossa!

Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Hangon Porttiin ravintolapäällikköä pyörittämään Itämerenportissa sijaitsevaa saariravintola Hangon Porttia kuin omaa ravintolaasi.

Pääset avaamaan sesonkiravintolan ja kokoamaan itsellesi huipputiimin. Johdat toimintaa omalla ahkeralla esimerkilläsi etkä pelkää tehdä päätöksiä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työ on ajoittain hektistä ja haastavaa, mutta kerryttää valtavasti arvokasta kokemusta. Olet osa huipputiimiä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja joka ei jätä ketään yksin.

Etsimme myyntihenkistä ja dynaamista päällikköä, jolla on todellista ammattiylpeyttä sekä palava halu kehittyä. Odotamme sinulta aiempaa esihenkilökokemusta, sillä ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan operatiivisesta toiminnasta. Ymmärrät palveluprosesseja sekä tuloshakuisuuden merkityksen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tarvittaessa majoituksen. Henkilöstöedut ja uramahdollisuudet ovat myös ainutlaatuiset koko Suomessa, koska HSF on osa NoHo Partners Oyj:tä joka on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana.

Hae ravintolapäälliköksi viettämään kesäkausi iloisen aurinkoisessa Hangossa laittamalla hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
05.02.2023