Haemme asiakasyrityksellemme ravintolapäällikköä pyörittämään Hangon legendaarista HSF Bar & Kitcheniä kuin omaa ravintolaasi!

Ravintolapäällikkönä pääset avaamaan sesonkiravintolan ja kokoamaan huipputiimin itsellesi. Työnkuvaasi kuuluu ravintolan operatiiviset toiminnot sekä tiimin johtaminen omalla esimerkilläsi.

Odotamme sinulta aiempaa esihenkilötaustaa sekä ymmärrystä palveluprosesseista sekä tuloshakuisuuden merkityksestä. Etsimämme henkilö rakastaa haasteita ja pärjää nopeasti muuttuvissa tilanteissa pitäen langat käsissään. Sinulla on palava halu oppia sekä teet työsi ammattiylpeydellä ja suurella sydämellä.

Tarjoamme sinulle:

  • kilpailukykyisen palkan ja tarvittaessa majoituksen
  • mahdollisuuden raudanlujan ammattitaidon kehittämiselle
  • ainutlaatuiset henkilöstöedut ja uramahdollisuudet, koska HSF on osa NoHo Partners Oyj:tä joka on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana

Varmista vauhdikas kesä 2023 Suomen Rivieralla – Hangossa ja hae ravintolapäälliköksi jättämällä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
05.02.2023