Silversandin leirintäalue sijaitsee Hangon valloittavissa merimaisemissa, upean hiekkarannan ääressä!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Silversand Camping & Resortin vahvuuksiin ravintolapäällikköä ja keittiömestaria kesäsesonkiin 2023! Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia, työn aloituksen ollen toukokuun aikana ja töiden kestäen elo-syyskuun vaihteeseen. Tehtävissä on kiinteä kuukausipalkka.

Ravintolapäällikkönä olet osana käynnistämässä sesonkiravintolan toimintaa. Vastaat osaltasi ravintolan operatiivisesti toiminnasta sekä vastaat sen sujuvasta toiminnasta ja laadusta. Asiakaskokemus on sinulle lähellä sydäntä ja johdat henkilöstöä omalla esimerkilläsi johtaen.

Keittiömestarina otat haltuusi keittiön laadukkaasta toiminnasta vastaamisen. Osallistut vahvasti keittiön toimintaan makuelämyksiä loihtien, johdat tiimiäsi toimeen tarttuvalla otteella ja varmistat puitteet keittiön toiminnalle.

Hakijoilta odotamme sinulta kokemusta keittiön monipuolisista työtehtävistä ja toivomme ravintola-alan vastuutehtävien olevan sinulle tuttuja. Uskot esimerkillä johtamiseen ja yhdessä tekemiseen, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti ja tartut epäröimättä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Eduksi katsomme tehtävään sopivan koulutustaustan sekä hygienia- ja anniskelupassin.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät osaavien tiimikaverien tukemana, joten varmistathan paikkasi Hangon upeissa merimaisemissa pian! Talo tarjoaa sinulle majoituksen sekä ruokailut.

Tutustu yritykseen osoitteessa: https://silversand.fi/

Jätäthän hakemuksesi pian ja liity mukaan osaavan tiimin joukkoon aurinkoisiin maisemiin! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksellasi, kumpaan tehtävään haet.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
16.02.2023

Haku päättyy:
23.03.2023