Haemme asiakasyrityksellemme ravintolapäällikköä Lempäälän Ideaparkiin ravintolakokonaisuuteen Bella Roma & Daddy’s Diner & BeefKing. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä on kuukausipalkka, joka on neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Daddy’s Diner on yhtä kuin maukkaat burgerit, sandwichit ja muut amerikkalaisen dinerin herkut. Beef King taasen tarjoaa kattavan valikoiman annoksia pihvien ystäville. Bella Romassa sen sijaan nautit herkullisen pastan tai pizzan koko perheen kesken.

Tutustu ravintoloihin lisää osoitteessa: www.belladaddysbeefking.fi

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aiempaa kokemusta ravintolan vastuu- ja esihenkilötehtävistä, ymmärrät ravintolan tunnusluvuista ja omaat energisen asenteen. Tehtävässä hyvät organisointitaidot, sujuvat vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukyky pääsevät käyttöön.

Jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Lempäälä

Haku alkaa:
25.04.2023

Haku päättyy:
05.06.2023