Hae ravintolapäälliköksi Savon sydämeen Kallaveden rannalla mahdollisuuksia täynnä olevaan miljööseen!

Etsimme asiakasyrityksellemme Matkailukeskus Kuopion Saana Oy:lle ravintolapäällikköä johtamaan henkilöstöä tiiviisti arjen toiminnassa mukana ollen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan.

Ravintolapäälliköksi etsimme energisellä ja jämäkällä asenteella varustettua ravintola-alan osaajaa, jolla on kyky johtaa esimerkillään ja luotsata asiat tapahtumaan. Tehtävässäsi johdat ravintolan operatiivisia toimintoja uuden strategian ohjaajamana ja innostat tiimisi kohti onnistumisia. Olet toiminnallasi kehittämässä toimintaamme ja jalkauttamassa muutoksia eteenpäin.

Hakijalta odotamme:

– aiempaa kokemusta esihenkilötehtävistä
– ravintola-alan tunnuslukujen tuntemusta
– hallinnollisten tehtävien osaamista

Hakemamme henkilö on kiinnostunut ravintola-alan uusista tuulista, omaa taidon taloudellisen edun ajatteluun, eikä kaihda suorittavan työn tekemistä henkilöstön rinnalla. Eduksi katsomme tehtävään sopivan koulutuksen.

Tässä tehtävässä pääset organisaation tuella visioimaan ja toteuttamaan niin suurta kuin uskallat!

Tarjoamme sinulle upeat puitteet tunnelmallisessa ympäristössä ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä, sekä hyvät henkilöstöedut. Mikäli olet muuttamassa ulkopaikkakunnalta, autamme sinua myös majoituksen kanssa.

Voit käydä tutustumassa Kuopion Saanaan osoitteessa: https://www.kuopionsaana.fi/

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pian ja liity mukaan joukkoomme. Haastattelemme jo hakuaikana ja työn aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
21.10.2022

Haku päättyy:
14.02.2023