Haemme asiakasyrityksellemme kesäkauden ajaksi ravintolapäällikköä pyörittämään Hangon Satamakadulla sijaitsevaa À la carte ravintola Origoa sekä karaokebaari Wallista.

Oletko etsimämme energinen ja myyntihenkinen päällikkö tehtävään?  

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintoloiden operatiivisesta toiminnasta, joten odotamme sinulta aiempaa esihenkilökokemusta. Johdat toimintaa esimerkilläsi etkä pelkää tehdä päätöksiä nopeasti muuttuvissa ja vaihtelevissa tilanteissa. Sinulla on ymmärrystä palveluprosesseista sekä tuloshakuisuuden merkityksestä toiminalle.

Pääset mukaan kehittämään ravintoloita ja kokoamaan huipputiimin toimintaan. Olet osa huipputiimiä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja joka ei jätä ketään yksin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tarvittaessa majoituksen. Henkilöstöedut ja uramahdollisuudet ovat myös ainutlaatuiset koko Suomessa, koska HSF on osa NoHo Partners Oyj:tä joka on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana.

Kukapa ei haluaisi viettää kesäkautta iloisen aurinkoisessa Hangossa?

Varmista paikkasi jättämällä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
05.02.2023