Kiinnostaisiko sinua päästä kehittämään Sandroa, sekä itseäsi innokkaana johtajana ja asiakaspalvelijana?

Haemme asiakasyrityksellemme tulosvastuullista ja ennakkoluulotonta ravintolapäällikköä ravintola Sandroon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Työkuvaasi kuuluu pääsääntöisesti suorittavan työn tekeminen energisessä ja kansainvälisessä tiimissä, sekä hallinnolliset tehtävät muun muassa omavalvonnan ja tilausten parissa. Voit olla jo vahvan päällikkötaustan omaava konkari tai vasta vuoropäällikkönä vastuuta ottanut esihenkilö, kunhan olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja koet olevasi valmis vastaanottamaan päällikkyyden mukanaan tuomat vastuut ja haasteet. Työ edellyttää sinulta sujuvaa suomen, sekä hyvää englannin kielen taitoa, sillä työkielemme on englanti.

Vastineeksi osaamisellesi tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Laajat Noho Partnersin edut
  • Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
  • Mahtavan työympäristön upeilla työkavereilla
  • Kattavan työterveyshuollon

Sandrossa haluamme viedä asiakkaat eksoottiselle ja yllätykselliselle matkalle. Ruokamme kumpuaa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan jännittävistä ruokakulttuureista, ja palvelemme asiakkaitamme aidolla lämmöllä. www.sandro.fi

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
20.04.2022

Haku päättyy:
30.05.2022