Hei sinä motivoitunut esihenkilö vailla uusia haasteita! Hae ravintolapäälliköksi Kampin kauppakeskukseen Sandroon.

Haemme ravintolapäällikköä ravintola Sandroon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Työnkuvaasi kuuluu vuoron johtaminen sekä työntekijöiden perehdytys. Arvostamme aiempaa kokemusta hallinnollisista työtehtävistä, kuten työvuorolistojen tekemisestä, tilauksista, tilityksistä ja perusjärjestelmien käytöstä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ravintola-alan esihenkilötyöstä sekä energistä palveluasennetta. Pärjäät paineen alla ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidot. Meille tärkeintä on, että olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja koet olevasi valmis vastaanottamaan päällikkyyden mukanaan tuomat vastuut ja haasteet. Työ edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa, sillä työkielemme on englanti.

Vastineeksi osaamisellesi tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Laajat Noho Partnersin edut
  • Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
  • Mahtavan työympäristön upeilla työkavereilla
  • Kattavan työterveyshuollon

Sandron liikeidea kumpuaa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan jännittävistä ruokakulttuureista. Sandro-perheemme monikulttuurisuutta sykkivä sydän ja lämmin vastaanotto saa sinut tuntemaan olosi tervetulleeksi – kuin astuisit kotiin.

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
28.02.2023

Haku päättyy:
05.04.2023