Tamperelaisten oma olohuone Cafe Europa etsii rempseään porukkaansa vahvistusta!

Haemme asiakasyrityksellemme Cafe Europaan ravintolatyöntekijää Tampereelle. Työ on osa-aika työtä painottuen extraajana työskentelyyn. Työtunteja on noin 10- 30 h/3vko painottuen pääasiassa iltavuoroihin. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen lisäansiota etsivälle.

Ravintolatyöntekijänä työnkuvasi on monipuolinen tehtäviisi kuuluen niin kahvila- kuin baaritehtävät, sekä pääset tutustumaan myös keittiön puolelle. Työssä pääset tekemään niin oluen kaatoa, erilaisten kahvien ja cocktailien valmistamista, sekä keittiön herkkuja. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen asiakaspalvelusta ja ravintola-alalla työskentelystä, mutta meille kaikista tärkeintä on oikea asenne tekemiseen.

Tehtävä edellyttää hakijalta hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen, joten ei huolta, jos olet kiinnostunut tehtävästä, muttet ole vielä ehtinyt kerryttämään vastaavaa kokemusta! Saat käyttöösi myös huikeat talon henkilöstöedut.

Legendaarisen maineen ja kahdenkymmenen vuoden iän saavuttanut Café Europa sijaitsee Tampereen ytimessä. Etelä-eurooppalaisen keittiön innoittaman ruokalistan herkkuja ovat runsaat salaatit sekä kuuluisat Europan Kuumat Leivät. Laaja juomavalikoima ja drinkkilistat takaavat onnistuneen elämyksen makuun kuin makuun. www.cafeeuropa.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
29.03.2023

Haku päättyy:
08.06.2023