Haemme asiakasyrityksellemme ravintolatyöntekijää Sport Bar Pyhälle Pyhätunturille kesäksi 2023! Töiden aloitus on toukokuun aikana. Halutessasi sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen talvisesongiksi.

Mitään superammattilaisia ei etsitä vaan riittää, kun olet hyvä tyyppi ja omaat jo vähän kokemusta ravintola-alalta. On se sitten kahvilaa, lounasta tai baaria, loput opetetaan!

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja työhön sujuvasti tarttuvaa asennetta. Tehtävä edellyttää hygienia- ja anniskelupassin. Eduksi katsomme alan koulutustaustan.

Sport Bar Pyhä on Pyhätunturin keskustan sydän. Tämä olohuonehenkinen baari tarjoaa asiakkailleen aitoa pubiruokaa, biljardia, pelejä, musiikkia ja urheilua joka ilta.

Tutustu Sport Bar Pyhään lisää osoitteessa: https://www.tulikuuma.fi/restaurant/sport-bar-pyha/

Tarjoamme sinulle työn viihtyisässä ja energisessä työporukassa lapin matkailukeskusten ytimessä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksellasi kummasta kohteesta olet kiinnostunut.

Mikäli haluat tiedustella tehtävästä lisää, ole rohkeasti yhteyksissä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Lappi

Haku alkaa:
21.02.2023

Haku päättyy:
30.03.2023