Paikka avoinna asiakaslähtöiselle ja motivoituneelle ravintola-alan osaajalle Siipiperheessä Helsingissä!

Siipiweikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, vihkiytynyt ravintola aivan Helsingin ydinkeskustassa Fenniakorttelissa. Siipiweikot on 1993 vuonna perustettu suomalainen perheyritys. Perheyrityksen arvot näkyvät myös työnteossa: Meille tärkeintä on, että meidän työntekijämme ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Siipiweikot on Suomen – ja koko Euroopan ensimmäinen – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistunut ravintola. ”Jo yksi kerta voi aiheuttaa riippuvuutta”

Voit tutustua Siipiweikot-ravintoloihin osoitteessa: https://siipiweikot.fi/

Haemme Siipiweikot Helsinkiin ravintolatyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä ja työn aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuvaasi kuuluvat Helsingin ravintolan monipuoliset tehtävät salin ja keittiön puolella. Toivomme sinulta ravintola-alan kokemusta sekä suomen ja englannin kielitaitoa. Loput työn saloista opastamme sinulle, sillä meille tärkeintä on oikea asenne tekemiseen!

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen siipikokemuksen. Olet asiakaslähtöinen ja aktiivinen tekijä, jolta luonnistuu niin tilausten ottaminen pöydistä kuin lisämyynnin tekeminen.

Työntekijöillemme haluamme tarjota parhaan mahdollisen työpaikan, jotta töihin on mukava tulla joka päivä. Ja töihin saat tulla aivan omana itsenäsi!

Varmista paikkasi ja jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
08.08.2022

Haku päättyy:
03.10.2022