Bar Passion on rento seurusteluravintola Tampereen keskustassa, jossa voi pelailla ystävien kanssa, nauttia monipuolisesta juomavalikoimasta sekä viettää aikaa aurinkoisella terassillamme. Meillä Passionissa on hauska sekä tiivis työporukka, johon nyt haemmekin huippuja tyyppejä vahvistukseksi kesätiimiimme!

Haemme asiakasyrityksellemme Bar Passioniin Tampereelle ravintolatyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2022. Työn aloitus on heti sopivien työntekijöiden löydyttyä ja kestää elokuun loppuun tai mahdollisesti pidempäänkin. Työtunteja on alustavasti tarjolla noin 20 h/vko, mutta mahdollisesti enemmän.

Meidän kanssamme pääset varmasti kiinni kesätunnelmaan ja opit kaatamaan niin olutta kuin myös sekoittamaan uniikkeja drinkkejä vauhdikkaassa ympäristössä. Työssä tarvitaan erityisesti hyvää paineensietokykyä, joustavuutta, tehokasta otetta sekä kykyä tiimityöhön.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön, joten kokemustakin tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia. Osana Passionin perhettä saat käyttöösi myös ison talon henkilöstöedut!

Pääset tutustumaan legendaariseen paikalliseen ravintolaamme osoitteessa: https://barpassion.fi/bar-passion-tampere/

Ota rohkeasti yhteyttä, Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
08.04.2022

Haku päättyy:
02.06.2022