Haemme asiakasyrityksellemme ravintolatyöntekijöitä eri tehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen Iisalmen alueelle. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. 

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti. Työvuorot voivat sijoittua esimerkiksi viikonloppuihin ja iltoihin, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle. Lisäksi työvuoroja on tarjolla arkisin lounasaikoina ja eri tapahtumiin ja juhlatilauksiin. Pääset vaikuttamaan työvuorojesi määrään ja tekemään töitä joustavasti.

Etsimme joukkoon asiakaspalveluhenkistä ja positiivista tekijää, joka on innokas oppimaan uutta. Tehtävässä menestyminen ei edellytä aikaisempaa alan kokemusta, mutta reipasta ja toimeen tarttuvaa työotetta. Edellytämme hygieniapassia. 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Kerrothan hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
04.11.2021

Haku päättyy:
07.12.2021