Haemme asiakasyrityksellemme tarjoilijoita, salin vuoropäällikköitä ja kokkeja Haukilahden Helmi -ravintolaan Espooseen. Työ on kokoaika- tai osa-aikatyötä sopimuksen mukaan tai tehtävän mukaan. Töitä on tarjolla huhtikuu-elokuu väliselle ajalle.

Pidämme mielellämme hyvistä tekijöistä kiinni, joten sinulla on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Tarjoilijana palvelet asiakkaita à la carten parissa ja varmistat heille huolettoman asiakaskokemuksen. Sinun ei tarvitse olla tarjoilun ammattilainen, mutta toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta tarjoilutehtävistä.

Salin vuoropäällikkönä tehtäviisi kuuluu toimia salin vetäjänä luoden esimerkilläsi ja asiakaspalvelutaidoillasi positiivista fiilistä asiakkaille ja työyhteisöön. Omalla työpanoksellasi huolehdit salin sujuvasta toiminnasta. Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä tai vahvaa salikokemusta taustaksi uuden oppimiselle.

Kokkina Haukilahden Helmessä pääset valmistamaan keittiön herkkuja sesongin aineksista. Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta alan koulutusta, mutta osaamiseltasi voit olla ammattitaitosi kasvattamisesta motivoitunut tai jo kokeneempi tekijä.

Tehtävät edellyttävät hygieniapassin. Anniskelupassi ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Sikke Sumarin luotsaama Espoon merenrannalla sijaitseva Haukilahden Helmi -ravintola on täysin remontoitu ravintolarakennus toivottaen vieraat maistelemaan sekä maan että meren helmiä monipuolisesti ja vaihtelevasti, sillä lista elää ja hengittää sesonkien ja merituulienkin mukaan.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.haukilahdenhelmi.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haku alkaa:
08.02.2023

Haku päättyy:
03.04.2023