Haemme asiakasyrityksellemme ravintolatyöntekijöitä eri kohteisiin ja monipuolisiin tehtäviin Hangon aurinkoiseen kesäsesonkiin 2023! Tehtävän mukaan töiden aloitus on huhti-toukokuusta elokuun loppuun, mutta hyvät tekijät työllistyvät halutessaan muihin yksikköihin ympärivuotisesti. Aloitus- ja lopetusajankohdat ovat kuitenkin sopimuksen mukaan ja töitä voit tehdä niin osa- kuin kokoaikaisesti.

Asiakaspalvelun iloisille tekijöille ja serviisin pyörteiden salat oppineille avoimia tehtäviä ovat muun muassa tarjoilija, baarityöntekijä ja baarimestari.

Mikäli olet jo kerryttänyt monipuolista kokemusta ravintola-alan suorittavasta työstä ja sen lisäksi vastuutehtävistä, kuten esihenkilönä toimimisesta, voit hakea:

– keittiömestariksi
– vuoropäälliköksi
– apulaisravintolapäälliköksi
– hovimestariksi

Aikaisempi kokemus ravintolatyöstä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi mutta tarmokas ja iloinen asenne merkitsee eniten. Tehtävät edellyttävät hygieniapassin ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden työskennellä useammassakin ravintolassa saman kesän aikana kartuttaen näin ammattitaitoa. Satamakadulla sijaitseva tunnelmallinen makasiiniravintola Origo tarjoaa perinteistä ruokaa modernilla otteella, kun taas HSF:n satamaravintolassa voi nauttia terassilla rentoa ja raikasta kesäruokaa vaikka auringonlaskua ihaillen kattoterassilta. Hangon portti tarjoaa merellisiä elämyksiä niin maisemallisesti kuin myös ruoan muodossa ainutlaatuisessa ympäristössä laadusta tinkimättä. Karaokebaari Walliksessa pääsee taas näkemään myös kesäöiden pikkutunnit baaritiskin toiselta puolelta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tarvittaessa majoituksen. Henkilöstöedut ja uramahdollisuudet ovat ainutlaatuiset koko Suomessa, sillä ravintolakonserni NoHo Partners Oyj toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana.

Jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemukseltasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävistä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
23.02.2023

Haku päättyy:
06.04.2023