Vietä viihtyisä kesä Mattolaiturin samppanjaterassilla!

Mattolaituri on Kaivopuiston rannassa, kauniin Uunisaaren ja Harakan välisen salmen kohdalla sijaitseva merellinen terassiravintola, jossa upeaa merinäköalaa ihaillaan samppanjalasin kera.

Haemme asiakasyrityksellemme Mattolaiturille ravintolapäällikköä, vuoropäällikköä, baarimestareita ja baaritarjoilijoita kesäksi 2023!

Ravintolapäällikkönä olet mukana starttaamassa kesäkauden toimintaa ja vastaat ravintolan operatiivisesta toiminnasta sen eri osa-alueilla. Vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta ja johdat tiimisi arkea omalla esimerkilläsi. Edellytämme aikaisempaa ravintola-alan työkokemusta ja tehtävässä menestymisessä sinua auttaa aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä.

Vuoropäällikkönä työtehtävät vaihtelevat aina suorittavan serviisin pyörteistä tilauksien tekoon, korkeatasoiseen asiakaspalveluun, laadun ja yksityiskohtien tärkeyden ymmärtämiseen sekä erilaisten tapahtumien toteuttamiseen. Odotamme sinulta kokemusta ravintola-alan tehtävistä ja eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen.

Baarityöntekijöiltä arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alalla työskentelystä, sekä motivaatiota oppia niin erikoiskahvien kuin samppanjacoktailien tekemistä. Osaamisestasi riippuen työskentelet joko baaritarjoilijana tai -mestarina. Eduksi katsomme alan koulutuksen.

Tehtävät edellyttävät hygieniapassin ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Tehtävän mukaan töiden aloitus on huhti-toukokuussa ja Mattolaiturin sesonki kestää elokuun loppuun, mutta hyvät tekijät työllistyvät halutessaan muihin yksikköihin ympärivuotisesti. Aloitus- ja lopetusajankohdat ovat kuitenkin sopimuksen mukaan ja töitä voit tehdä niin osa- kuin kokoaikaisesti.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: https://www.mattolaituri.com/

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tarvittaessa majoituksen. Henkilöstöedut ja uramahdollisuudet ovat ainutlaatuiset koko Suomessa, sillä Mattolaituri on osa suomalaista ravintolakonserni NoHo Partners Oyj:tä, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana.

Jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemukseltasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävistä antaa Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi    

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
31.01.2023

Haku päättyy:
05.04.2023