Ravintolamestareiden perheeseen etsitään iloisia tiimipelaajia monipuolisiin työtehtäviin kesäksi 2023!

Haemme asiakasyrityksellemme Ravintolamestarit Oy:lle ravintola Isä Camilloon, Kahvila Kanttiin ja Pannuhuone Gust. Raniniin työntekijöitä kesän 2023 vahvistukseksi!

Töiden aloitus on touko-kesäkuun aikana ja töitä saat tehdä juuri sen verran kuin sinulle sopii. Haemme tiimin vahvistuksia kesälle, mutta sinun on mahdollista jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Etsimme työkavereita seuraaviin tehtäviin:

– Sali- ja baaritarjoilija
– Kahvilatyöntekijä
– Blokkari

Tehtävästä ja osaamisestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, tarjoilutehtäviä, astiahuoltoa ja vitriinituotteiden valmistamista. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä tai asiakaspalvelukokemuksen, mutta tärkeintä tehtävässä on positiivinen asiakaspalveluasenne ja oma-aloitteinen työote. Työskentely edellyttää hygieniapassia.

Työkaverit auttavat ja perehdyttävät sinut tehtäviisi, joten ethän epäröi jättää hakemustasi!

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja Ravintolamestarin kohteisiin osoitteessa: www.ravintolamestarit.net

Tarjoamme sinulle käyttöösi Ravintolamestareiden hyvät henkilökuntaedut, kuten ePassin käyttöösi työsuhteesi ajaksi. Töitä tehdään tiiminä vastuullisesti, sydämellä ja ennen kaikkea yhdessä!

Jätäthän hakemuksen nettisivuillamme olevalla hakemuksella ja kerro millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
16.01.2023

Haku päättyy:
12.02.2023