Etsimme Tampereelle asiakasyrityksellemme Hook -ravintolaan ravintolatyöntekijöitä kesäksi 2023!

Töiden arvioitu kesto on huhtikuusta elokuuhun, mutta työt pääset aloittamaan vaikka heti! Pidämme hyvistä tekijöistä mielellämme kiinni ja sinun on mahdollista jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Työsuhteet ovat määräaikaisia, sekä aloitus- ja lopetusajankohdat ovat sovittavissa. Työ on alkuun osa-aikatyötä extraajana, mutta sinun on mahdollista vaikuttaa tunteihisi!

Ravintola Hook – Siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Maittavien ruokien lisäksi voit nauttia monipuolisesta urheilutarjonnasta sekä tärkeimmistä urheilutapahtumista screenien välityksellä. Rento ilmapiiri ja herkulliset herkut vievät mennessään!

Tehtäviä on tarjolla niin ravintola-alalla aloittelevalle kuin kokeneemmalle konkarillekin.

Etsimme Hookin joukkoihin:

– Foodrunnereita / avustavia työntekijöitä
– Tarjoilijoita
– Kokkeja

Etsimme tiimin vahvistukseksi positiivisia persoonia, joilla ei hymy hyydy kiireenkään keskellä. Meille tehtävissä on kuitenkin tärkeintä oikea asenne sekä into oppia tekemällä. Toivomme sinulta jo jonkinlaista kokemusta ravintola-alalla työskentelystä ja voimassa olevaa hygieniapassia. Alan koulutus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.ravintolahook.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
07.02.2023

Haku päättyy:
02.04.2023