Haemme asiakasyrityksellemme Tahkovuoren Kotipizza -ravintolaan ravintolatyöntekijöitä talvi- sekä kesäsesonkiin 2023! Töiden aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Työssä keskimääräinen viikkotuntimäärä on 30 h/vko, mutta voit itse joustavasti vaikuttaa tuntimääriisi ja työvuoroihisi 0-40 h/vko välillä.

Ravintolatyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisesti tehtäviisi kuuluen asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja keittiön vaihtelevat työtehtävät raaka-aineiden esivalmistelusta pizzojen paistamiseen. Ravintolalla on lisäksi oma kotiinkuljetus, jonka kautta asiakkaita ilahdutetaan toimittamalla pitsat suoraan oman oven taakse.

Etsimme henkilöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta sekä ovat oma-aloitteisia ja reippaasti työhön tarttuvia. Katsomme eduksi, mikäli sinulle on jo kertynyt kokemusta ravintolassa työskentelystä, mutta kokemusta tärkeämpää meille on hyvä asenne työntekoa kohtaan! Eduksi katsomme B-ajokortin mahdollisia kotiinkuljetustehtäviä varten sekä hygienia- ja anniskelupassin.

Kiinnostuitko liittymään mukaan tekevään työporukkaan?

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
14.03.2023

Haku päättyy:
31.03.2023