Kuopion sataman aallonmurtajalle kuin pieneksi kyläksi rakentuu Luoto, joka avaa ovensa toukokuussa 2023! Luodossa pääsee nauttimaan hyvistä hetkistä aitojen makujen, rentouttavien löylyjen ja virkistävien järvikylpyjen huumaavaan tunteeseen.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Luoto Kuopiolle ravintolatyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin ja erilaisiin työsuhteisiin Kallaveden rannalle. Etsimme työntekijöitä niin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin kuin kausiluonteisesti kesäksi. Töitä saat tehdä juuri sen verran kuin sinulle sopii, osa- tai kokoaikaisesti.

Työtehtäviä on avoinna niin keittiön kuin salin puolelle ja etsimmekin muun muassa:
– tarjoilijoita
– blokkareita

Pääset omalla työpanoksellasi jättämään kädenjälkesi uuden konseptin toimintaan, ottamaan vastuuta osaamisesi mukaan ja kehittämään omaa osaamistasi. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä tehtävässä on positiivinen asenne, oma-aloitteinen työote ja halu tuottaa asiakkaille paras mahdollinen asiakaskokemus. Työskentely edellyttää hygieniapassia. Anniskelupassi katsotaan eduksi.

Kiven heiton päässä torilta Kallaveden ympäröimänä Luodossa pääset työskentelemään uunikin konseptin parissa osana hyvinvoivaa ja innostunutta työyhteisöä!

Tutustu yritykseen lisää osoitteessa: https://www.luotokuopio.fi/

Kiinnostuitko liittymään osaksi Luodon tiimiä? Jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella, jolle voit vapaasti kertoa osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
24.01.2023

Haku päättyy:
05.06.2023