Haemme asiakasyrityksellemme Peltomäki Resortille ravintolatyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2022 Ylöjärvelle. Työ on koko- tai osa-aikatyötä sopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Peltomäki Resort on uudistunut monipuolinen tapahtumakeskus ja upea vapaa-ajan kohde aktiivisille ihmisille. Paikan päällä pääset kokeilemaan kaapelivesilautailua, eli cable wakeboardingia, majoitut upeassa miljöössä, sekä nautit ravintolan antimista ja rantasaunoista. Satoi tai paistoi, Peltomäki Resortissa palvelu on aina aurinkoista!

Kiinnostuitko? Tutustu lisää yritykseen osoitteessa: www.peltomakiresort.fi

Etsimme tiimimme vahvistukseksi ravintolatyöntekijöitä, joilla on tekevä asenne ja yhteistyötaidot kohdillaan. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan tehtäviin voi kuulua esimerkiksi tarjoilua, ruuan valmistusta keittiön puolella ja asiakaspalvelua kassamyynnin parissa. Voit olla jo kokeneempi konkari tai alan monipuolisen osaamisen kerryttämisestä kiinnostunut uudempi tekijä! Eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella tehtävästä lisää, olethan rohkeasti yhteyksissä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Ylöjärvi

Haku alkaa:
17.05.2022

Haku päättyy:
04.07.2022