Haemme asiakasyrityksellemme Ravintolamestarit Oy:lle ravintolatyöntekijöitä Puijon laelle kesäksi 2023! Puijon laella asiakkaita palvelevat Puijon Torniravintola ja -kahvila sekä Ravintola Puijon Maja. Töiden aloitus on touko-kesäkuun aikana ja pääset vaikuttamaan työvuorojen määrään ja tekemään töitä joustavasti.

Etsimme Puijon henkeäsalpaaviin maisemiin työkavereita seuraaviin tehtäviin:

– Tarjoilijoita
– Sali- ja keittiöapulaisia

Tehtävästä ja osaamisestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, tarjoilutehtäviä, astiahuoltoa ja vitriinituotteiden valmistamista.

Oletko positiivinen ja työtä pelkäämätön tiimipelaaja, joka on valmis oppimaan uutta? Olet etsimämme henkilö! Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä tai asiakaspalvelukokemuksen, mutta tärkeintä tehtävässä on positiivinen asiakaspalveluasenne ja oma-aloitteinen työote. Työskentely edellyttää hygieniapassia.

Työkaverit auttavat ja perehdyttävät sinut tehtäviisi, joten ethän epäröi jättää hakemustasi!

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja Ravintolamestarin kohteisiin osoitteessa: www.ravintolamestarit.net

Tarjoamme sinulle käyttöösi Ravintolamestareiden hyvät henkilökuntaedut, kuten ePassin käyttöösi työsuhteesi ajaksi. Töitä tehdään tiiminä vastuullisesti, sydämellä ja ennen kaikkea yhdessä!

Jätäthän hakemuksen nettisivuillamme olevalla hakemuksella ja kerro millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
16.01.2023

Haku päättyy:
12.02.2023