Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Periscopeen ravintolatyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesonkiin 2022 Tampereelle. Työn aloitus on touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme muun muassa:
– À la carte -kokkia
– À la carte -tarjoilijaa
– Baarityöntekijää
– Blokkaria/tiskaria

Etsimämme henkilöt omaavat hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeän työotteen. Haluat tuottaa asiakkaille loistavan asiakaskokemuksen ja olet kiinnostunut syventämään omaa osaamistasi ravintola-alan parissa. Toivomme sinulla olevan jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on halu oppia. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia. Eduksi katsomme alan koulutuksen, sekä baarityöntekijän tehtävässä anniskelupassin.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Kauppakeskus Ratinan huipulla sijaitsevasta ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Voit tutustua tarkemmin ravintolaan ja sen ainutlaatuisiin maisemiin osoitteessa: www.ravintolaperiscope.fi

Jätäthän hakemuksesi pian ja liity mukaan ammattitaitoisen tiimin joukkoon näköalapaikalle! Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksellasi mihin tehtävään haet.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
06.05.2022

Haku päättyy:
06.06.2022