Haussa ravintola-alan osaajia Tampereen keskustan vilinään ravintola Ponssiin!

Pons on ravintola, lounge ja venue: Olemme huomiota herättävän tyylikäs, urbaani ja ylpeä osaamisestamme. Palvelumme on rentoa, rehellistä ja tinkimätöntä. Keittiössämme on rohkeutta, rockia sekä hieman kurittomuutta. Viinihuoneemme kätkee sisälleen vanhan maailman aarteet sekä modernit klassikot. Lounge baarissamme artesaani cocktailit kimaltavat ja laseissa kuplii.

Etsimme baarimestaria, AC-tarjoilijoita sekä foodrunnereita työskentelemään salin puolelle Ravintola Pons Tampereelle. Ravintola muodostaa sillan historian ja nykyisyyden välille – vieraanvaraisuutta ja perinteitä vaalien.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: https://ravintolapons.fi/

Baarimestarina pääset valmistamaan juomissa käytettävät cordialit sekä siirapit tuoreista raaka-aineista ja yrteistä. Ponssin lounge baarin cocktailit edustavat artesaani henkistä käsityötä. Olet kuin kotonasi baaritiskin takana ja haluat kehittää uusia juomasekoituksia. Työaika on 90 h/3vk.

AC-tarjoilijana sinun on mahdollista työskennellä joko iltapainotteisesti 60 h/3vk tai extraajana. Työtunteja on mahdollista tehdä halutessasi myös enemmän. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta AC-tarjoilijan tehtävistä sekä innokasta ja toimeen tarttuvaa asiakaspalveluotetta.

Foodrunnerina pääset tekemään avustavia tarjoilutehtäviä sekä vastaamaan asiakkaiden viihtyvyydestä. Katsomme eduksi ruokatietämyksen sekä myyntiosaamisen – olet valmis oppimaan uutta tekemällä.

Meille tärkeintä on oikea asenne tekemiseen! Varmista paikkasi huipputiimissä uniikissa miljöössä jättämällä hakemuksesi osoitteessa: http://osuma.likeit.fi/apply/16130558

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Haluatko kuulla tehtävästä lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
02.08.2022

Haku päättyy:
16.08.2022