Entisaikojen loistoonsa kunnostettu Näsilinna tarjoaa upeat puitteet, erinomaisen palvelun ja ainutlaatuiset makunautinnot juhliin ja tapahtumiin keskellä Tamperetta.

Haemme ravintolatyöntekijöitä tilaisuuksiin ja tapahtumiin Näsilinnaan Tampereelle. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja työtunteja on tarjolla joustavasti.

Etsimme positiivisella asenteella varustettuja ravintola-alan osaajia, joille laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen tarjoaminen on sydämenasia. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi, sillä työtehtäviä on tarjolla astioiden blokkauksesta vaativampiin työtehtäviin.

Näsilinnan monipuoliset tilat soveltuvat sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin. Tunnelmallisissa ja historiallisissa saleissa on mahdollista toteuttaa jopa 600 hengen tilaisuuksia. Esimerkiksi vehreä puistoalue tarjoaa unelmakohteen häiden ja juhlien järjestämiselle.

Upea Näsilinna sijaitsee näköalapaikalla Tampereen Näsinpuistossa. Vuonna 2015 restauroidun historiallisen palatsin ensimmäisessä kerroksessa toimivat tilausravintola von Nottbeck ja kahvila Café Milavida kesäterasseineen. Toisessa kerroksessa sijaitsee Tampereen kaupungin Museotoimen ylläpitämä Museo Milavida.

Voit tutustua Näsilinnaan lisää osoitteessa: https://www.nasilinna.fi

Varmista paikkasi upeassa palatsissa keskellä Tamperetta ja hae ravintolatyöntekijäksi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
07.06.2022

Haku päättyy:
06.07.2022