Lyhyt 2kk kestävä tehokoulutus tarjoaa sinulle monipuolisen osaamisen elementtityöntekijän tehtäviin. Tartu mahdollisuuteen kehittää osaamistasi betonialan ammattilaiseksi ja hae mukaan rekrykoulutukseen!

Pielisen Betoni Oy järjestää yhteistyössä EduTec Oy:n kanssa rekrykoulutuksen, jonka päätteeksi hyväksytysti rekrykoulutuksen suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä elementtityöntekijäksi Pielisen Betoni Oy:n tiloihin Lieksaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yrityksen kasvaessa osaavalle työvoimalle on tarvetta ja betonialalla on erittäin hyvät työllisyysnäkymät.

Laatua ja toimitusvarmuutta yli 49 vuotta. Pielisen Betoni on Suomen suurimpia betonielementtien valmistajia. Olemme tunnettuja hyvästä laadusta ja toimitusvarmuudestamme. Pielisen Betoni valmistaa betonielementtejä esimerkiksi ontelolaattoja, teräsbetoni- ja jännebetonipalkkeja, pilareita sekä valmisbetonia rakennuskohteiden tarpeisiin.

Rekrykoulutuksen aikataulu:

  • Hakuaika: 21.11.2022 – 26.12.2022
  • Koulutuksen ajankohta: 16.1.2023 – 10.3.2023

Miten haet mukaan koulutukseen:

Hakeutuaksesi koulutukseen sinun tulee täyttää hakemus sekä Osuman nettisivuilla että TE-toimiston lomakkeelle:

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys to 8.12.2022 klo. 14.00. Voit seurata lähetystä suorana ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta TE-liven nettisivuilla osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/2Xeu19Lqr halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven sivuille.

Kohderyhmä

Tärkeintä koulutukseen hakeutumisessa on motivaatio uuden oppimiselle. Koulutus sopii erittäin hyvin ammatinvaihtajille, alaa jo hieman tunteville tai sitä opiskeleville. Rakennusalan perustutkinto tai sitä vastaavat tiedot ja taidot katsotaan eduksi. Koulutuksen vaatimuksena on suomen kielen kielitaitotaso A2.

Koulutuksen kuvaus                          

Koulutus tapahtuu kokonaisuudessaan Pielisen Betonin tiloissa ja rekrykoulutuksen tarkoituksena on kouluttaa uusia elementtityöntekijöitä Pielisen Betoni Oy:n palvelukseen. Koulutuksessa saa perehdytyksen monipuolisesti erilaisiin elementtityöntekijän työtehtäviin sekä valmiudet itsenäiseen työskentelyyn.

Koulutuksen sisältö:

Koulutukseen sisältyy teoriajakso sekä työssäoppimista työnantajan tiloissa:

  • Tuotannon edellyttämät koulutukset
  • Elementtityöntekijän perusteet
  • Elementtien teko
  • Tuotteiden piirustukset
  • Työn ja toiminnan laatu
  • Muottien huolto
  • Taloudellisesti toimiminen

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://www.pielisenbetoni.fi/

Tarvitsetko lisätietoja? Kerromme mielellämme rekrykoulutuksesta lisää, otathan yhteyttä: Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Lieksa

Haku alkaa:
21.11.2022

Haku päättyy:
26.12.2022