Sisä-Savon Pipe & Welding Service Oy järjestää yhteistyössä EduTec Oy:n kanssa rekrykoulutuksen, jonka päätteeksi hyväksytysti rekrykoulutuksen suorittaneet työllistyvät hitsaajasepäksi Sisä-Savon Pipe & Welding Service Oy:n tiloihin Varkauteen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Rekrykoulutuksen kesto on vain 4kk ja kaikki koulutus toteutetaan työpaikalla yrityksen tiloissa. Hitsaajaseppä työskentelee monipuolisissa kattila- ja voimalaitosteollisuuden työtehtävissä.

Sisä-Savon Pipe & Welding Service Oy on Varkaudessa toimiva putkitaivutuksiin ja hitsaukseen sekä erilaisiin kattila- ja voimalaitosteollisuuden paineenalaisiin kokoonpanoihin erikoistunut alihankintakonepaja.

Rekrykoulutuksen aikataulu:

 • Hakuaika: 1.11.2022 – 11.12.2022
 • Koulutuksen ajankohta: 9.1.2023 – 3.5.2023

Miten haet mukaan koulutukseen:

Hakeutuaksesi koulutukseen sinun tulee täyttää hakemus sekä Osuman nettisivuilla että TE-toimiston lomakkeelle:

Kohderyhmä

Koulutukseen hakeutumisessa tärkeintä on motivaatio uuden oppimiselle, joten koulutus soveltuu erinomaisesti alanvaihtajille tai alaa jo opiskeleville. Katsomme eduksi kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon tai sitä vastaavat tiedot ja taidot. Koulutuksen vaatimuksena on suomen kielen kielitaitotaso A2.

Koulutuksen kuvaus                          

Rekrykoulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia metallialan osaajia Sisä-Savon Pipe & Welding Service Oy:n palvelukseen. Koulutuksessa saat perehdytyksen hitsaajasepän työtehtäviin sekä valmiudet kehittyä metallialan ammattilaiseksi koulutuksen päätyttyä. Taivutuskoneen käyttö, kokoonpanotyötehtävät sekä käsinhitsaus eri prosesseilla putkisto-osien valmistuksessa tulevat tutuiksi koulutuksen aikana. Koulutus on osallistujille maksuton.

Hitsaajasepän koulutuksen sisältö:

Koulutukseen sisältyy teoriajakso sekä työssäoppimista työnantajan tiloissa:

 • Tuotannon edellyttämät koulutukset ja korttikoulutukset
 • Hitsauksen perusteet
 • Käsinhitsauksen opettaminen ja siihen liittyviin työtehtäviin perehdyttäminen
 • Sepän työtehtävät
 • Koneen- ja tuotteiden piirustukset
 • Työn ja toiminnan laatu
 • Hitsauskoneiden huolto
 • Hitsauksen mittaaminen
 • Taloudellisesti ja työturvallisesti toimiminen

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: http://www.sspws.com/

Tarvitsetko lisätietoja? Kerromme mielellämme rekrykoulutuksesta lisää, otathan yhteyttä: Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi 

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys 16.11.2022 klo 11.00.

Voit seurata lähetystä suorana ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta TE-liven nettisivuilla osoitteessa te-live.fi/live, halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven sivuille.

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Varkaus

Haku alkaa:
01.11.2022

Haku päättyy:
11.12.2022