ANDRITZ Warkaus Works Oy järjestää yhteistyössä EduTec Oy:n kanssa rekrykoulutuksen, jonka päätteeksi hyväksytysti rekrykoulutuksen suorittaneet työllistyvät metallialan tehtäviin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Andritzille. Koulutuksen suuntautumisvaihtoehdot ovat hitsausoperaattori ja putkiseppä. Ensimmäisen 6 kuukauden ajan työskentely tapahtuu Osuma Henkilöstöpalveluiden kautta.

Käytännönläheisen ja lähiopetuksena tapahtuvan koulutuksen kesto on 80 päivää. Koulutuksen päätteeksi sinulla on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja mahdollisuudet kehittää osaamistasi todelliseksi metallialan ammattilaiseksi.

ANDRITZ Warkaus Works Oy on Varkaudessa Hasinmäellä toimiva konepaja, joka valmistaa vaativia sooda- ja voimakattiloiden paineenalaisia osia teollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme tuotteita ja palveluita uusiin laitoksiin sekä korjaus- ja modernisointihankkeisiin asiakkaan laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Konepajamme pystyy palvelemaan asiakkaitamme yhä tehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin sekä tarjoamaan henkilöstöllemme viihtyisät, ajanmukaiset ja turvalliset työolosuhteet.

Rekrykoulutuksen aikataulu:

– Hakuaika: 4.5.2023 – 4.6.2023
– Koulutuksen ajankohta: 19.6.2023 – 9.10.2023

Miten haet mukaan koulutukseen:

Hakeutuaksesi koulutukseen sinun tulee täyttää hakemus sekä Osuman nettisivuilla että TE-toimiston lomakkeella.

Osuman hakulomake: http://osuma.likeit.fi/apply/21534957
TE-palveluiden lomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/713928?locations=Varkaus&&announced=0&sort=1 

Koulutuksen kuvaus:

Tavoitteena on kouluttaa uusia hitsausoperaattoreita ja putkiseppiä ANDRITZ Warkaus Works Oy:n palvelukseen antamalla kattava ja monipuolinen perehdytys työtehtäviin. Koulutuksessa suoritetaan tuotannon edellyttämiä korttikoulutuksia ja perehdytään muun muassa seuraaviin aihealueisiin:

– Hitsauksen perusteet
– Käsihitsauksen työtehtävät
– Koneen- ja tuotteiden piirustukset
– Työn ja toiminnan laatu
– Hitsauskoneiden huolto
– Hitsauksen mittaaminen
– Taloudellisesti toimiminen

Koulutus mukautetaan riippuen suuntautumisvalinnasta. Koulutus on osallistujille maksuton.

Kohderyhmä:

Tiivis koulutus soveltuu erinomaisesti alanvaihtajille tai alaa jo opiskeleville, sillä tärkeintä koulutukseen hakeutumisessa on motivaatio uuden oppimiselle. Katsomme eduksi kone- ja tuotantotekniikan tai rakennusalan perustutkinnon tai niitä vastaavat tiedot ja taidot. Koulutus edellyttää suomen kielen kielitasoa A2.

Tarvitsetko lisätietoja? Kerromme mielellämme rekrykoulutuksesta ja tehtävänkuvasta lisää, otathan yhteyttä:

Osuma Henkilöstöpalvelut: Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi
Edutec Oy: Harri Kilpeläinen, puh. 040 539 6885, harri.kilpelainen@edutec.fi

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys 24.5.2023 klo 11.00. Voit seurata lähetystä suorana ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta TE-liven nettisivuilla – halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven sivuille. Löydät suoran lähetyksen sekä sen tallenteen osoitteesta https://te-live.fi/

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Varkaus

Haku alkaa:
04.05.2023

Haku päättyy:
04.06.2023