Kiinnostaisiko uusi ura monipuolisten työtehtävien, hyvän ruuan ja asiakaskohtaamisten parissa? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea rekrykoulutukseen ravintola-alan moniosaajaksi Iisalmeen!

Osuuskauppa PeeÄssä järjestää yhteistyössä EduSavon kanssa vain kuukauden kestävän ravintola-alan moniosaajien rekrykoulutuksen. Hyväksytysti rekrykoulutuksen suorittaneet työllistyvät PeeÄssälle toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin työtunteja ollen vähintään 90 h/3vkoa. Ensimmäisen 6 kuukauden ajan työskentely tapahtuu Osuma Henkilöstöpalveluiden kautta. Koulutuksen jälkeen työllistyt uudistetun Sokos Hotel Koljonvirran yhteydessä sijaitsevaan Hesburgeriin tai Prisman ravintolamaailmaan, joka pitää sisällään Pizza & Buffan ja Presson.

Rekrykoulutuksen aikataulu

Hakuaika päättyy: 2.4.2023
Koulutuksen ajankohta: 17.4-15.5.2023

Hae mukaan koulutukseen

Hakeutuaksesi koulutukseen sinun tulee täyttää hakemus sekä Osuman nettisivuilla että TE-toimiston lomakkeelle:

Osuman hakemus: http://osuma.likeit.fi/apply/20264169
TE-palveluiden hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/712698?searchPhrase=712698&announced=0&sort=1

Tutustu työnantajaan ja koulutukseen 28.3.2023 klo. 14 järjestettävässä TE-live -lähetyksessä. Voit seurata lähetystä TE-liven sivuilla ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta, myös anonyymisti. Löydät suoran lähetyksen sekä sen tallenteen osoitteesta: https://te-live.fi/

Koulutuksen kuvaus                          

Käytännönläheisen vain kuukauden kestävän tehokoulutuksen aikana saat hyvät valmiudet menestyä monipuolisissa ravintolan työtehtävissä. Pääset harjoittelemaan tulevia työtehtäviäsi asiakaspalvelun ja myynnin parissa, sekä kerryttämään perusteet toimia sujuvasti niin keittiön kuin salin tehtävissä. Koulutuksen aikana pääset suorittamaan hygienia- ja anniskelupassin. Koulutus on osallistujille maksuton.

Kohderyhmä

Tiivis vain kuukauden kestävä koulutus soveltuu erinomaisesti alanvaihtajille tai alasta kiinnostuneille, joilla on intoa työskennellä asiakaspalvelutehtävissä. Tärkeintä koulutukseen hakeutumisessa on motivaatio uuden oppimiselle ja aito kiinnostus ravintola-alan työtehtäviä kohtaan.

Peeässäläisenä

Työskentely peeässäläisenä yhdessä maakunnan suurimmassa yrityksessä mahdollistaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja edetä urallasi, sekä halutessasi pääset kehittämään osaamistasi eri yksikköjen työtehtävissä. Peeässälaisenä saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten ostoedut ruokakaupoissa, hotelleissa ja ravintoloissa, kattavan työterveyshuollon sekä ePassin liikunta- ja hyvinvointipalveluihin.

Tarvitsetko lisätietoja?

Kerromme mielellämme rekrykoulutuksesta lisää, otathan yhteyttä Osuma Henkilöstöpalvelut Oy Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
01.03.2023

Haku päättyy:
02.04.2023