TERÄKSENLUJAA AMMATTITAITOA: SP stainless Oy on metalliteollisuuden yritys, jonka ydinosaamista on ruostumattomien ja haponkestävien materiaalien käsittely. Olemme Suomen laadukkain ja luotettavin erikoismateriaalien osaaja. Vuosien saatossa olemme kerryttäneet teräksenlujaa ammattitaitoa ja osaamista, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa laadukkaiden alihankintatuotteiden muodossa.

SP stainless Oy järjestää yhteistyössä EduTec Oy:n kanssa rekrykoulutuksen, jonka päätteeksi hyväksytysti rekrykoulutuksen suorittaneet työllistyvät hitsaajaksi SP stainless Oy:n tiloihin Toivalaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Rekrykoulutuksen aikataulu:

  • Hakuaika: 1.8.2022 – 8.9.2022
  • Koulutuksen ajankohta: 26.9.2022 – 23.1.2023

Hae mukaan koulutukseen:

Hakeutuaksesi koulutukseen sinun tulee täyttää hakemus sekä Osuman nettisivuilla että TE-toimiston lomakkeelle:

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu erinomaisesti alanvaihtajille tai alaa jo opiskeleville, sillä tärkeintä koulutukseen hakeutumisessa on motivaatio uuden oppimiselle. Katsomme eduksi kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon tai sitä vastaavat tiedot ja taidot. Koulutus edellyttää suomen kielen kielitaitotasoa A2.

Koulutuksen kuvaus                          

SP stainless Oy valmistaa putkistoja, putkistoesivalmisteita ja laitteistoja prosessiteollisuuden tarpeisiin pääasiallisesti ruostumattomista ja haponkestävistä teräksistä. Olemme kokonaisvaltainen alihankintakonepaja teollisuuden tarpeisiin.

Rekrykoulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia metallialan osaajia SP stainless Oy:n palvelukseen. Koulutuksessa saat perehdytyksen hitsaajan työtehtäviin sekä valmiudet kehittyä metallialan ammattilaiseksi koulutuksen päätyttyä. Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutuksen sisältö:

Koulutukseen sisältyy teoriajakso sekä työssäoppimista työnantajan tiloissa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti:

  • Tuotannon edellyttämät koulutukset ja korttikoulutukset
  • Hitsauksen perusteet
  • Käsihitsauksen opettaminen ja siihen liittyviin työtehtäviin perehdyttäminen
  • Valmistuspiirustusten lukeminen ja hitsausmerkkien tunnistaminen
  • Työn ja toiminnan laatu
  • Hitsauskoneiden huolto
  • Hitsaussaumojen mittaaminen
  • Taloudellisesti ja työturvallisesti toimiminen

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://spstainless.fi/

Tarvitsetko lisätietoja? Kerromme mielellämme rekrykoulutuksesta lisää, otathan yhteyttä:

Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi (15.8–8.9.2022 välisenä aikana) tai Elisa Muukka puh. 050 407 2378, elisa.muukka@ohp.fi

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys 1.9.2022 klo 9.00.

Voit seurata lähetystä suorana ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta TE-liven nettisivuilla osoitteessa te-live.fi/live, halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven sivuille.

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Siilinjärvi

Haku alkaa:
01.08.2022

Haku päättyy:
08.09.2022