Lipa-Betoni

Reskontranhoitaja

Etelä-Savo, Pieksämäki

Julkaistu 26.06.2024

Sulkeutuu 28.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Tomi Ikonen

Asiakkuusjohtaja

044 750 7187 tomi.ikonen@ohp.fi

Reskontranhoitaja

Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme Lipa-Betonille reskontranhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työ on kokoaikainen.

Lipa-Betoni Oy on suomalainen perheyritys ja konserni, johon kuuluu Rakennusliike U. Lipsanen, Rakennus Oy Antti J. Ahola sekä Moduls Oy. Työpisteesi sijaitsee Pieksämäellä Naarajärvellä, mutta osan viikon työajasta voi tehdä etätyönä tai hyödyntäen konsernin muita toimipisteitä.

Reskontranhoitajana työskentelet pääsääntöisesti Rakennusliike U. Lipsasen osto- ja myyntireskontranhoidon parissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vuokralaskujen hoitamista sekä osaamisesi mukaan myös palkanlaskennan tehtäviä.

Odotamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ja katsomme eduksesi muun taloushallinnon kokemuksen sekä rakennusalan taloushallinnon tuntemuksen. Sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot sekä joustava ja itseohjautuva työote.

Tarjoamme sinulle

  • joustavan työskentelymuodon ja etätyömahdollisuudet
  • työkavereiden tuen ammattitaitoisessa työyhteisössä
  • kilpailukykyisen palkkauksen ja muut henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pian Osuman nettisivuilla olevan lomakkeen kautta. Aloitamme esihaastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Osuma Henkilöstöpalvelut: Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi