Haemme asiakasyrityksellemme reskontranhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Siilinjärvelle. Määräaikaisuuden syynä on vanhempainvapaan sijaisuus, ja työsuhteen arvioitu kesto on noin vuoden. Työ on kokoaikatyötä, ja perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä painottuu osto- ja myyntireskontran hoitoon, josta toivommekin sinulta aiempaa kokemusta. Mikäli omaat enemmän kokemusta taloushallinnon parista, voidaan tehtävään mahdollisesti sisällyttää myös kirjanpidon tehtäviä tai konsernilaskelmien tekoa. Toivomme, että olet työssäsi tarkka, huolellinen ja itseohjautuva sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Eduksi katsomme taloushallinnon koulutustaustan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja tiimin, joka koostuu työtäsi tukevista asiantuntijoista! Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Siilinjärvi

Haku alkaa:
24.05.2023

Haku päättyy:
06.06.2023