Haemme asiakasyrityksellemme ruokapalvelutyöntekijöitä erilaisiin kohteisiin ja monipuolisiin työtehtäviin Pohjois-Savon alueelle. Tehtäviä on avoinna seuraavilla alueilla: Varkaus, Leppävirta ja Joroinen, joten kerrothan meille, missä haluat työskennellä.

– Työsuhteita on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavasta pidempiin määräaikaisuuksiin
– Työskennellä voit oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaisesti
– Työskennellä voit esimerkiksi ruokapalvelutyöntekijänä, kokkina tai tiskaajana
– Töiden aloitus on tarpeen mukaan

Tehtävässä voit työskennellä esimerkiksi asiakasyrityksemme tuotanto- tai palvelukeittiöissä. Tehtäviisi voivat kuuluvat erilaiset keittiön avustavat tehtävät, joita voivat olla esimerkiksi ruuanvalmistuksessa avustaminen, salaattien valmistus, ruuan esille laitto ja pakkaaminen, astiahuolto ja asiakaspalvelu. Tehtävät vaihtelevat osaamisesi mukaan, joten kerrothan millaista taustaa sinulla on ja millaisiin tehtäviin haluat työllistyä.

Hakijalta toivomme elintarvike- tai ravintola-alan koulutustaustaa tai vaihtoehtoisesti työkokemusta ruokapalvelualalta tai muista vastaavista keittiötehtävistä. Tehtävä edellyttää voimassa olevan hygieniapassin. Hakemamme henkilöt omaavat itsenäisen ja toimeen tarttuvan työotteen tiimityötaitoja unohtamatta.

Asiakasyrityksemme tuottaa ympäri Pohjois-Savon laadukkaita palveluita arjen kumppanina, kuten ruokapalveluja sekä puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palveluja. Työkavereiksesi saat tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle parhaiten sopien.

Tehtäviä on tarjolla eri taitotasoisille ja taustaisille tekijöille, joten ethän epäröi jättää hakemustasi! Kerro meille minkälaista kokemusta sinulla on ja millaisissa tehtävissä haluat työskennellä, niin löydämme yhdessä sinulle sopivimman tehtävän.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Joroinen, Pohjois-Savo, Leppävirta, Varkaus

Haku alkaa:
24.11.2022

Haku päättyy:
29.03.2023