Haemme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa jätevedenpuhdistamolle määräaikaiseen työsuhteeseen Lapinlahdelle. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus on heti.

Tehtävänkuvassa vastaat kunnossapito- ja prosessinohjaustehtävistä sekä laitosten etävalvonnasta. Työnkuva sisältää varallaoloa noin kerran kuukaudessa.

Edellytämme hakijalta sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta ja alan aikaisempaa työkokemusta jo muutamalta vuodelta. Olet vastuuntuntoinen ja postiviinen, sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on kyky ja halu oppia uusia asioita. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja omaa autoa. Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn turvallisessa työympäristössä, perehdytyksen prosessien ohjaukseen sekä mahdollisuuden kartoittaa arvokasta työkokemusta vesihuoltoalalla.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tällä lomakkeella http://osuma.likeit.fi/apply/8057689

Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Lapinlahti

Haku alkaa:
02.07.2020

Haku päättyy:
13.08.2020