Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme SähköRami Oy:lle sähköalan työnjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ylä-Savon ja Kuopion alueelle. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan SähköRamin omille kirjoille. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset työnjohdon tehtävät. Toimit muun muassa esihenkilönä sähköasentajille sekä teet sähkösuunnittelua ja tarjouslaskentaa. Organisoit asennustöitä huolehtien työmaiden turvallisuudesta, laadusta ja kustannustehokkuudesta.

Parhaat valmiudet tehtäviin antavat sähköalan koulutus ja alalta kertynyt työkokemus, omatoiminen ja täsmällinen työote sekä hyvät organisointi-, tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaidot. Eduksi katsomme taloushallinnon sekä määrä- ja tarjouslaskennan ohjelmisto-osaamisen, valaistusjärjestelmien ohjelmointiosaamisen ja paloilmoitinjärjestelmien konfigurointiosaamisen.

Tarjoamme sinulle laadukkaat ja hyvät puitteet työnteolle. Lupsakka, mutta jämpti työyhteisö kokeneiden työnjohtajien sekä ammattitaitoisten asentajien kera tukevat päivittäistä työtäsi. Sinulla on myös mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn.

SähköRamissa teemme sähkösuunnittelua, vahvavirta-asennuksia sekä laaja-alaista talotekniikan heikkovirtaurakointia Ylä-Savon ja Kuopion alueella. Asiakkainamme ovat kunnat, kaupungit, pienet-, keskisuuret ja globaalit yritykset sekä tietenkin palvelemme myös yksityisasiakkaat.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Osuma Henkilöstöpalveluilta Erno Randelin, p. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo

Haku alkaa:
08.05.2023

Haku päättyy:
04.06.2023