Haemme asiakasyrityksellemme VR Fleetcare Oy:lle pidempiaikaiseen työsuhteeseen sähköasentajaa kunnossapidon tehtäviin Helsinkiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentelet ensimmäiset 6 kuukautta Osuman kautta, jonka jälkeen voit työllistyä asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työ on kokoaikainen, ja toivomme valmiutta 2-vuorotyöhön. Palkka perustuu rautatiealan työehtosopimukseen.

Työskentelet junakalustopalveluissa Helsingin varikolla. Junakalustopalvelut vastaa Pendolino-junien ja matkustajavaunujen kunnossapidosta sekä vaihtotöistä Ilmalan ratapihalla noin 150 ammattilaisen voimin.

Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti junakaluston erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten raskashuolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt.  Sinulla on hyvät mahdollisuudet oppia ja lisätä omaa osaamistasi muun muassa suurjännitetöiden, paineilma- ja hydrauliikkajärjestelmien, jarrujärjestelmien, junakulunvalvonnan (JKV) sekä junan kaukokäyttö- ja väylätekniikan parissa.

Parhaat valmiudet tehtäviin antaa sähkö- tai automaatioasentajan koulutus. Aiempi alalle soveltuva työkokemus katsotaan eduksi. Ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä oikea asenne sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen työote ratkaisevat! Toivomme myös kykyä työskennellä paineen alla.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja! Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
02.02.2023