Haemme asiakasyrityksellemme Metallityö Vainio Oy:lle sähköasentajaa Iisalmeen. Työ on kokoaikatyötä ja pääasiallisesti 2-vuorotyötä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus työllistyä niin suorarekrytointina kuin määräaikaisen työsuhteen kautta.

Sähköasentajana työtehtäviisi kuuluu laitteiden ja koneiden sähköasennukset ja tarkastukset, sekä muut mahdolliset kone- ja sähköalan tehtävät. Toivomme sinulla olevan tunnollinen ja itseohjautuva työote sekä halua työskennellä monipuolisten tehtävien parissa.

Edellytämme tehtävään sähköalan koulutusta sekä voimassa olevaa pätevyyttä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ajoneuvo- tai voimasähköjen asennuksista sekä englannin kielen osaamisen. Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään ja tehtäviä on myös mahdollisuus räätälöidä kokemuksen ja toiveiden mukaan. Sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi viihtyisässä työyhteisössä vahvasti kehittyvässä konepajakonsernissa.

Meillä on tärkeää, että ammattilaisena olet luonnollisesti ylpeä työstäsi ja sen jäljestä!

Jätäthän hakemuksesi pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Metallityö Vainio Oy toimii yhteistyössä Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa tarjoten sujuvan, nopean ja helpon rekrytointiprosessin sekä työllistymisen matalalla kynnyksellä. Tavoitteenamme on saattaa yhteen työnantaja ja oikea osaaja – takana on jo useita onnistuneita rekrytointeja yhteistyössä Metallityö Vainio Oy:n kanssa. Sinulla on mahdollisuus työllistyä niin suorarekrytointina kuin määräaikaisen työsuhteen kautta.

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
07.11.2022

Haku päättyy:
20.03.2023