Haemme asiakasyrityksellemme Profile Vehicles Oy:lle sähköasentajaa Iisalmeen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä ja työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Sähköasentajana päätehtäväsi ovat vikadiagnoosit sekä ajoneuvojen sähköjärjestelmien asennus ja testausta. Etsimällämme hakijalla on tarkka ja teknillisesti taitava työote, ratkaisukykyinen asenne työtä kohtaan, sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Tehtävä edellyttää sähkö- ja automaatioalan koulutuksen, sekä aikaisempaa kokemusta sähköjärjestelmien parissa työskentelystä. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen autoteollisuudesta.

Tarjoamme sinulle työn monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä työtäsi tukevan tiimin ympäröimänä. Työyhteisömme on ammattitaitoinen ja tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittää itseäsi ja ammatillista osaamistasi.

Profile on kansainvälinen erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja hyvästä muotoilusta. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit, ensihoitotoiminnan ajoneuvot ja viranomaisajoneuvot sekä niihin liittyvät kattavat elinkaaripalvelut. Yrityksen moottoreitamme ovat asiakaslähtöinen ja käytännöllinen muotoilu ja innovatiivisuus, yrittäjähenkinen asenne ja aktiivinen myyntityö sekä hyvä tiimihenki. Tutustu lisää yritykseen: www.profilevehicles.com

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
06.05.2022

Haku päättyy:
07.06.2022