Haussa sähköasentajia osaavien ammattilaisten joukkoon SähköRami Oy:lle!

SähköRami Oy on noin 30 henkeä työllistävä perheyritys, jolla on vuosikymmenien kokemus erilaisista sähköalan töistä. Teemme sähkösuunnittelua, vahvavirta-asennuksia sekä laaja-alaista talotekniikan heikkovirtaurakointia Ylä-Savon ja Kuopion alueella. Aurinkopaneelijärjestelmät ovat myös kasvava osa-alue suunnittelussa ja urakoinnissa. Asiakkaina toiminta-alueellamme ovat kunnat, kaupungit, pienet-, keskisuuret ja globaalit yritykset sekä tietenkin palvelemme myös yksityisasiakkaat.

Pääset tutustumaan toimintaamme lisää osoitteessa: https://sahkorami.fi/

Haemme asiakasyrityksellemme SähköRami Oy:lle motivoituneita sähköasentajia määräaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen. Työ on kokoaikainen ja työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää sähköasentajan koulutusta ja ammattitaitoa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva sähköturvallisuuskortti sekä työturvallisuuskortti. Toivomme sinulta itseohjautuvaa työotetta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen sähköasennuksista.

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi osana motivoitunutta työporukkaa.

Jos haluat liittyä joukkoomme, niin laita hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kaipaatko lisätietoja? Ota rohkeasti yhteyttä Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
17.10.2022

Haku päättyy:
07.06.2023