Haemme asiakasyrityksellemme VR FleetCare Oy:lle sähköasentajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja aloitat työskentelyn Osuma Henkilöstöpalveluiden kirjoilla. Palkka pohjautuu rautatiealan työehtosopimukseen.

Sähköasentaja työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset rautatiekaluston kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Tehtävä sopii niin työuraa aloittelevalle henkilölle tai jo muutaman vuoden alalla olleelle henkilölle, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tiimin tuen.

Toivomme sinulta motivoitunutta työotetta, positiivista asennetta ja luotettavuutta. Parhaat valmiudet tehtäviin antavat aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, kuten ajoneuvosähköasentajan tai kunnossapidon töistä, ja alalle soveltuva koulutustausta, kuten automaatio- tai sähköasentajan koulutus. Tehtävät edellyttävät B-ajokorttia sekä työturvallisuus-, sähkötyö- ja tulityökortteja.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Keränen, puh. 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
28.03.2023

Haku päättyy:
04.06.2023