Haemme asiakasyrityksellemme kansainväliseen tiimiin Profile Vehicles Oy:lle sähkösuunnittelijaa Iisalmeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Sähkösuunnittelijana työskentelet konsernin erikoisajoneuvojen suunnitteluryhmässä yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Työnkuvaasi kuuluvat sähkösuunnittelu, dokumentointi sekä väyläohjausjärjestelmän kehittäminen. Vastaat sähköratkaisujen toiminnallisuudesta sekä valmistettavuudesta. Lisäksi laadit valmistusdokumentteja ja asennusohjeita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa teknistä osaamista sekä ratkaisukeskeistä työotetta. Odotamme hakijalta 2D-3D sähkösuunnitteluosaamista (mm. Zuken E3, Autocad, SolidWorks) sekä sähkötekniikan tai elektroniikan koulutusta (DI, amk). Sinulla on asiakaslähtöinen asenne sekä vahva teorian ja käytännön osaaminen. Pärjäät sujuvasti suomen- ja englannin kielen osaamisella. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ajoneuvoteollisuudessa, väyläohjausjärjestelmistä sekä ajoneuvotietokoneista. Myös PDM- ja ERP-osaaminen on tehtävässä hyödyksi.

Tarjoamme sinulle työn monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä, joissa pääset toimimaan asiantuntijana testauksissa sekä suunnitteluratkaisujen ohjaajana. Sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi moniosaamista vaativassa ja aidosti kansainvälisessä työympäristössä.

Profile on kansainvälinen erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja hyvästä muotoilusta. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit, ensihoitotoiminnan ajoneuvot ja viranomaisajoneuvot sekä niihin liittyvät kattavat elinkaaripalvelut. Konsernillamme on teollista toimintaa Suomen lisäksi Unkarissa ja Virossa. Kasvun moottoreitamme ovat asiakaslähtöinen ja käytännöllinen muotoilu ja innovatiivisuus, yrittäjähenkinen asenne ja aktiivinen myyntityö sekä hyvä tiimihenki.

Tutustu lisää yritykseen: www.profilevehicles.com

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
16.04.2021

Haku päättyy:
04.05.2021