Haemme suorarekrytointina sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän perusterveydenhuollon akuutti- ja kuntoutusosastoille 1, 2 tai 3. Työ on 3-vuorotyötä ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Sairaanhoitajan tehtävänkuvaan kuuluvat akuutti- ja kuntoutuspotilaiden kokonaisvaltainen kliininen hoitotyö moniammatillisessa tiimissä. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit työskennellä jollain seuraavista osastoissa:

– Osastolla 1 hoidetaan akuutteja perusterveydenhuollon sisätautisairauksien potilaita sekä saattohoitopotilaita. Osastolla toimii myös 8-paikkainen sydänvalvomo.
– Osastolla 2 hoidetaan kirurgisia leikkaus- ja kuntoutuspotilaita sekä aivoverenkiertohäiriö- ja haavainfektiopotilaita.
– Osastolla 3 hoidetaan infektiopotilaita sekä tutkitaan ja hoidetaan ikääntyviä potilaita, joilla on muistisairauksiin liittyviä vaikeita oireita.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ja ennakkoluulotonta työskentelyotetta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, sekä valmiutta uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa ovat sinulle ykkösasia, työkaveria unohtamatta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Tehtävävalinnassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain (48§ ja 48a§) edellyttämää rokotussuojaa.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Lindqvist puh. 050 565 9987jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
17.06.2022

Haku päättyy:
03.07.2022