Haemme suorarekrytointina kolmea sairaanhoitajaa PSSHP:n Kysterin Kaavin terveysasemalle akuuttivuodeosaston monipuoliseen työnkuvaan. Kyseessä on 22-paikkainen akuuttivuodeosasto terveyskeskuksen yhteydessä, jossa hoidetaan Koillis-Savon potilaita ympäri vuorokauden.

Työsuhde: Määräaikainen, pitkäaikainen sijaisuus
Työaika: 3-vuorotyö
Palkkaus: 2591,90 €/kk
Työn aloitus: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä

Akuuttivuodeosaston monipuolisessa ja potilaiden mukaan vaihtuvassa työssä arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, hyvää reagointi- ja muuntautumiskykyä tilanteiden mukaan, sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Sinua on vastassasi erittäin huumorintajuinen ja rempseä porukka, ja esimerkiksi kimppakyyti ympäryskunnista on mahdollinen!

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ja ennakkoluulotonta työskentelyotetta, ja sitä, että asiakas ja hänen hyvinvointinsa ovat sinulle ykkösasia, työkaveria unohtamatta. Eduksi katsomme perusterveydenhuollon vuodeosaston hoitotyöhön liittyvän osaaminen tai aikaisemman vuodeosastotyökokemuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntalain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Lindqvist puh. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kaavi

Haku alkaa:
27.07.2022

Haku päättyy:
05.10.2022