Haemme suorarekrytointina kahta sairaanhoitajaa PSSHP:n Kysterin Kaavin terveysasemalle. Työhösi kuuluu sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluva vuodeosaston hoitotyö. Kyseessä on 22-paikkainen akuuttivuodeosasto terveyskeskuksen yhteydessä. Vuodeosasto hoitaa Koillis-Savon potilaita ympäri vuorokauden.

Työsuhde: Määräaikainen, pidempiaikainen sijaisuus
Työaika: 3-vuorotyö
Palkkaus: 2591,90 €/kk
Työn aloitus: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Eduksi katsomme perusterveydenhuollon vuodeosaston hoitotyöhön liittyvän osaaminen tai aikaisemman vuodeosastotyökokemuksen. Työilmapiirimme on hyvä ja rento – toivottavasti haet pian osaksi porukkaamme!

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä Tartuntalain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Lindqvist puh. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kaavi

Haku alkaa:
27.07.2022

Haku päättyy:
27.08.2022