Haemme salin vuoropäällikköä asiakasyrityksellemme Stefan’s Steakhouseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työaika on 112,5 h / 3 vko ja palkkaus on kuukausipalkka osaamisesi ja taustasi mukaisesti. Työn aloitus on niin pian kuin mahdollista.

Stefan’s Steakhousessa paistuvat Suomen parhaat pihvit! Ravintola tarjoaa makuelämyksiä ja nautintoja hyvien liharuokien ystäville, eikä Stefan´sissa asioita tehdä turhan monimutkaisesti, vaan rennon tyylikkäästi.

Salin vuoropäällikkönä tehtäviisi kuuluu toimia salin vetäjänä luoden esimerkilläsi ja asiakaspalvelutaidoillasi positiivista fiilistä asiakkaille ja työyhteisöön. Omalla työpanoksellasi huolehdit salin sujuvasta toiminnasta. Hakemamme vuoropäällikkö on omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot, sekä energisen ja oma-aloitteisen työotteen. Tehtävässä työskentelykielenä toimii englanti. Odotamme sinulta kokemusta vastaavasta työstä sekä voimassa olevaa hygieniapassia. Katsomme eduksi alaan sopivan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän rennossa ja viihtyisässä työympäristössä. Perehdytämme työtehtävään ja oikeanlainen työtä pelkäämätön asenne riittää.

Tule mukaan luomaan mieleenpainuvia elämyksiä loistavan ruuan parissa!

Tutustu ravintoloihin: https://www.stefanssteakhouse.fi/

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
12.10.2022

Haku päättyy:
09.12.2022