Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Uusi Kiltaan sekä ravintola Valborgiin ammattitaitoisia kokkeja ja taitavia salitarjoilijoita määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongille 2021 Naantaliin. Työ on kokoaikatyötä ja alkaa kesäkuussa tai sopimuksen mukaan. Työ on 2-vuorotyötä. Sinulla on mahdollisuus majoitukseen.

Ravintola Uusi Kilta on gastronomiseen keittiöön ja laatuviineihin erikoistunut ravintola Naantalin parhaalla paikalla, Vanhan Kaupungin vierasvenesataman vieressä. Ravintola Uusi Kilta tarjoilee korkealaatuisista raaka-aineista, huolella tehtyä, konstailematonta eurooppalaista ruokaa.

Uudistuneessa Valborgissa nautit bistrotyyppisestä tunnelmasta historiallisessa ympäristössä. Valpurissa on tunnelmallinen ruokapuoli, rentoon oleskeluun houkutteleva ”sohvalounge”, terassi Naantalin rannan keskeisimmällä paikalla ja tuulelta sekä katseilta suojainen sisäpiha. Sisäpihalla vierailee kesän aikana loistavia artisteja aina jazzista rockiin.

Tutustu lisää yrityksiin osoitteissa www.uusikilta.fi ja www.ravintolavalborg.fi

Kokin tehtävänkuvassa pääset tekemään ravintolasta riippuen niin lounas- ja a la cartea kuin bistrotyyppistä ruokaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta tai jo aikaisempaa työkokemusta. Toivomme, että sinulla on iloinen ja positiivinen ote työskentelyyn sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Etsimme sinua, jolle hyvän ruuan valmistaminen ja hyvän asiakaskokemuksen tarjoaminen on sydäntä lähellä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Katsomme eduksesi anniskelupassin.

Salitarjoilijana toivomme, että työskentelyotteesi on reipas ja oma-aloitteinen. Hakemamme henkilö haluaa tarjota asiakkaille hyvän asiakaskokemuksen. Toivomme sinulla olevan alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Eduksesi katsomme anniskelupassin sekä ruotsin kielen osaamisen sekä perustietämyksen viineistä, drinkeistä ja oluista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Varsinais-Suomi, Naantali

Haku alkaa:
10.06.2021

Haku päättyy:
24.06.2021